|
Post by Raven on May 30, 2006 13:26:01 GMT -5
Da i dvoglavi orao je simbol Černobila. No, it proves that Serbs and Slovaks come from Croats ;D I don't like your "Srbija do Tokija" ideas.  Brateeeeeee, good map! Because of such and similar things Swietokrzyz is my favorite Pole on this forum. Deep in his mind he sees truth and he knows that Poland would be great and Germany little (I even don’t see Germany. They must get back all what was Polish). Austria, Northern Italy and eastern Switzerland have to be split between Czeska and Slovenia. Hungary between Slovakia and Serbia. Romania between Bulgaria and Ukrainia. Baltic states, between Poland and Russia. Northern Albania should be Serbian. Trachia and Anatolia should be Bulgarian. That would establish order and peace in world. To Croatia, (with regions: Croatia- Zagreb, Krizevci, Varazdin; Dalmatia; Slavonia; Dubrovnik; Istria; Lika; Banija; Kordun), I wouldn`t give anything because it’s not OK that two Serbian states take part in division of false West when Slavs liberates their old territories. Brate Swieto, moj dobri brate, you can call Slavia- POLSKA or you can use any other nice Slavic name and, that will always be our ultimate homeland. Long live POLSKA, our mother!
|
|
|
Post by Raven on May 30, 2006 13:34:32 GMT -5
Croatians are actually Poles in disguise. Please, you must be reasonable. Lousatsian Sorbs are Polish question but, if we want to be honest, Croatia is pure Serbian question. When Germany disappeared from the map (together with all their experiments) and before Slavia would be established, Croatia (Zagreb, Krizevci, Varazdin) would be autonomous region in democratic Serbian federation or Monarchy.
|
|
trpimir
Polkovnik

Domovine Sin
|
Post by trpimir on Jun 1, 2006 12:21:55 GMT -5
Jebate, ti si dosta da se svetu Srbi zamere. Kakva autonomna pokrajina.. Pa kaj ne vidiš da živiš u državi koja se raspada.. Još malo pa bude od Srbije ostala Šumadija... Ti se delaš glup ili zbilja ne vidiš kaj se događa? Daj malo razmišljaj o čemu ti govoriš.. Pa Srpska vojska prek Dunava prešla nebi, več bi po Beogradu bombe počele padati.
|
|
WWK
Leytenant

|
Post by WWK on Jun 2, 2006 11:39:25 GMT -5
Good topic. Only why Bohemian flag is such like Polish flag ?
|
|
|
Post by Raven on Jun 3, 2006 14:41:57 GMT -5
Jebate, ti si dosta da se svetu Srbi zamere. Kakva autonomna pokrajina.. Pa kaj ne vidiš da živiš u državi koja se raspada.. Još malo pa bude od Srbije ostala Šumadija... Ti se delaš glup ili zbilja ne vidiš kaj se događa? Daj malo razmišljaj o čemu ti govoriš.. Pa Srpska vojska prek Dunava prešla nebi, več bi po Beogradu bombe počele padati. [Na Srpskom] Ja duboko verujem da ce se Srpsko pitanje resiti na demokratski nacin, a ne nasilno i marionetsko-mafijaskim rezimima, kako to lazni Zapad promovise. Pod uticajem demokratskih procesa, ljudi iz mnogih krajeva (etnicki srpskih) bivse Jugoslavije, ukljucujuci i Hrvatsku, pocece da se izjasnjavaju kao Srbi (bilo Pravoslavci, bilo Katolici). Oni ce jednostavno proglasiti da su srpskog porekla i da sada zele da budu ono sto i jesu- Srbi. Jedan od glavnih uslova za to je konsolidovanje Srpske ekonomije i dalja modernizacija drustva. Da, nista nece spreciti Srpsku naciju da se ujedini i da vrsi pritisak u pravcu ujedinjavanja Hriscanstva. Nama je to u najvecem interesu. [On English] I deeply believe that Serbian question must be solved with help of democracy, not with use of violence and with help of marionette-mafioso regimes, as false West promote. Under pressure of democratic processes, people from many ethnic Serbian regions (from all over the former Yugoslavia, including Croatia), will start to declare themselves as Serbians (no matter Orthodox or Catholic Serbs). They will simply declare that they are of Serbian origin and that they now wants to be that what they are- Serbs. One of the key conditions for that is consolidation of Serbian economy and further modernization of society. Yes, nothing can`t stop that Serbian nation unites and demand that Christianity must be re-united. It is in biggest Serbian interest.
|
|
|
Post by Moravan Rostislav on Jun 3, 2006 14:52:08 GMT -5
Here's the proof why should be Moravia and Silesia free. Look on this link. Damn Czech elections, government of rich Bohemians.
|
|
|
Post by Raven on Jun 3, 2006 16:20:20 GMT -5
Jebate, ti si dosta da se svetu Srbi zamere. Kakva autonomna pokrajina.. Pa kaj ne vidiš da živiš u državi koja se raspada.. Još malo pa bude od Srbije ostala Šumadija... Ti se delaš glup ili zbilja ne vidiš kaj se događa? Daj malo razmišljaj o čemu ti govoriš.. Pa Srpska vojska prek Dunava prešla nebi, več bi po Beogradu bombe počele padati. Jos da dodam, na ove tvoje grube reci... Pa dobro, sada je vreme dezintegracija za Srbe, ali znas kako kazu: Posle kise, dolazi sunce. Samo velike nacije imaju velike padove, nije li tako? Zaboravi nasilje Trpimire, sta ti je. Kontrola covece. Zatim, pa lepo sam rekao autonomni region, a ne autonomna pokrajina. Ako bi se srpsko pitanje pravedno resilo i buduca srpska drzava bude federacija i ako bi svi konstitutivni regioni bili republike naravno da bi i region Hrvatska (Zagreb, Krizevci i Varazdin) bio republika. Nemacka se npr. sastoji od pokrajina. Razumes? Regioni te pravedne srpske drzave bili bi (hipoteticki): Vojvodina, Beograd, Sumadija, Kosovo i Metohija, Moravska Srbija, Kumanovo, Crna Gora, Boka, Bosna, Hercegovina, Dudrovnik, Dalmacija, Lika-Banija-Kordun, Slavonija, Istra, Hrvatska. Hrvatska bi naravno obuhvatala tri regiona kao sto sam rekao: Zagreb, Krizevce i Varazdin. Dakle, bila bi u svojim pravim granicama. U onim granicama u kojima bi bila da se Turci nisu umesali u Evropsku istoriju. Ako bi i posle svega postojalo interesovanje za hrvatsku naciju, u redu. Isli biste svojim putem i sa svojim pravim granicama. To bi bilo jedno od hipotetickih pravednih resenja, e sad ti znas kako je to u praksi. Pa da, Nemacka se jos pita ali, ja verujem da pravda na kraju ipak pobedjuje. Zivela slobodna srpska nacija!!! Ziveo mi ti Trpo brate Srbine!!! [Ne zameri mi ti sto te ja ovako i preko reda (bez demokratskog procesa/neminovnog otreznjenja) nazivam bratom Srbinom, ali smatram da nemam prava da te iskljucujem iz srpskog korpusa. A, ti sad eto vidi.]
|
|
|
Post by Gerasim on Jun 3, 2006 17:20:06 GMT -5
 Trpimire, izvini ali ovo je stvarno do bola smesno!!!
|
|
|
Post by Raven on Jun 3, 2006 18:23:21 GMT -5
 Trpimire, izvini ali ovo je stvarno do bola smesno!!! Ali pazi Gerasime ja sam mozda preveliki optimista, i kad se svi opamete postoji sansa da kajkavci (brat Trpa je kajkavac) i dalje ostanu piz** i da insistiraju da su posebna nacija. Morace oni da pokvare pa, makar malo (daj boze da gresim  ). Dole kajkavska/hrvatska hegemonija! Zivela slobodna srpska nacija- Katolicka i Pravoslavna!
|
|
|
Post by Gerasim on Jun 3, 2006 19:13:24 GMT -5
Samo da smo mi Ravene zivi i zdravi!
|
|
|
Post by Raven on Jun 3, 2006 19:18:54 GMT -5
Samo da smo mi Ravene zivi i zdravi! Naravno
|
|
trpimir
Polkovnik

Domovine Sin
|
Post by trpimir on Jun 4, 2006 7:52:33 GMT -5
Jebo vas optimiste ;D HAHAHAHA
|
|
trpimir
Polkovnik

Domovine Sin
|
Post by trpimir on Jun 4, 2006 7:55:53 GMT -5
Da se Turci nisu mešali u poviest, nebi ušli tak duboko u hrvatske granice i ostavili Muslimansko stanovništvo (Bošnjake) u Muslimanskoj Hrvatskoj (BIH)... Pa to se da logično zaključiti po izgledu granica danas 
|
|
|
Post by Raven on Jun 4, 2006 8:40:29 GMT -5
Trpo ti si kajkavac (Hrvat) hegemon i ja razumem tvoje stavove.
|
|
|
Post by Orao on Jun 4, 2006 12:50:27 GMT -5
Da se Turci nisu mešali u poviest, nebi ušli tak duboko u hrvatske granice i ostavili Muslimansko stanovništvo (Bošnjake) u Muslimanskoj Hrvatskoj (BIH)... Pa to se da logično zaključiti po izgledu granica danas  Uhh što si ti pametan.
|
|