|
Post by Vladimir mlađi on Aug 27, 2007 6:46:58 GMT -5
I meni se gadi kad vidim kaj ste vi radili u Vukovaru i Srebrenici a sami ne vidite da su vam to britanci, ameri i francuzi dopustili da bi samo potakli jo veću nacionalnu mržnju i nama prodavali oružje.
A vidiš sve se vraća sve se plaća samo je najgore kaj poslije dolazi sa kamatama, vama se to obilo u glavu kad su vam bombardirali kapital.
Istina je da su se oni bojali našeg zajedništva, jer kad smo zajedno i nismo na njihovoj strani oni pate jer mi smo nastavak turskih vrata a turci im trebaju zbog svog geopolitičkog položaja kao i mi.
Spoznaj prave krivce; jer istina je da su naši narodi bili upotrbljeni za njihovu guzicu
|
|
|
Post by stefan on Aug 27, 2007 12:48:17 GMT -5
U slucaju Jasenovca imam utisak da ste vrlo rado "bili upotrbljeni za njihovu guzicu" neznam dali ti je poznat slucaj zene koje je uz pomoc kasike vadila oci logorasima? Ako zelis mozes je upoznati, zivi u Splitu, ovo je bilo mnogo pre Vukovara, zasto? Dali je slovenska sloga bila razlog? U mojim ocima vi ste najprizemnij oblik zivota, 50 000 ustasa nedavno na koncertu Tomsona, nedao Bog nekom da mi se u Srbiji izjasni kao Hrvat.
|
|
|
Post by Vladimir mlađi on Aug 27, 2007 16:40:52 GMT -5
Stefane moj radili ste vi sranja i prije toga u svakom pogledu. Tko je ubio Radića? Zašto? zato što je govorio istinu.
A tko je rekao da su svi Ustaše, svatko tko je domoljub odma u isti koš sa Ustašama, ti si smješan čovjeće.
Daj više shvati da mi nova generacija moramo graditi mostove preko rijeka, rijeka kojih su nam drugi nametnuli.
I tvoj je narod momu nanio zlo i moj tvomu. Zašto? zato što je najlakše narod zaludit.
Znaj da mediji danas kontrolirsju mase a tko kontrilira medije automatski kontrolira većinu, pogotovo ne obrazovanu većinu
|
|
|
Post by stefan on Aug 27, 2007 17:30:59 GMT -5
Ti si ovde najsmesnij "Tko je ubio Radića?" ko je pobio 600 000 zena, dece, ljudi starih i mladih. Snimak, hrvatske opatice izgladneloj zednoj deci daju vodu na kasicici, samo sto to nije voda vec kiselina, i gledaju ih kako umiru na podu. Ljudi poredjani sa bodljikavom zicom provucenom od jednog uha do drugog i tako svi u red, lomili su im lobanje maljevima sve to je toliko bilo odvratno da su se nemacki SS oficiri gadili. O kojim zlocinima ti govoris? Dali se mogu porediti sa ovim? Srusili ste vi odavno sve mostove sa nama, sada u mojim ocima dobar hrvat je mrtav hrvat, radije bih sa albancima ziveo veruj mi.
|
|
|
Post by Vladimir mlađi on Aug 28, 2007 11:16:55 GMT -5
Ti na ovom forumu ne bi trebao po meni ni bit kolko vidim ovo je forum za panslavičare a ti poznaniče moj si daleko od toga. Ja bar ne poričem krivnju šta je moj narod ućinio, ja koji nisam ni kriv ni dužan.
A ti se tolko čudiš šta su Ustaše vama radili nije ni čudo šta ste vi Hrvatskoj radili.
Mislim da živiš u prošlosti i nisi spreman prihvatit činjenicu da ste spuhali u zadnjem ratu i kaj je najgore od svega uopče nisi informiran samo se braniš nekim statistikama kolko mrtvih, kaj su im radili itd. Ja se neću spuštat na tu razinu da ti zbrajam kolko su četnici ubili mojih iskreno više me nije ni briga to je za čiste primitivce .
Ja se sramim šta su naši stari radili al kao što je to rekao Newton na svaku reakciju dolazi protureakcija, nemoj me krivo shvatit ja te životinje ne opravdavam.
|
|
|
Post by rovchanin on Nov 2, 2007 22:18:21 GMT -5
stefan i ja mislim, da takvim razmisljanjem nigde neces doci, meni je pokojni deda bio bosanski hrvat ali je bio vojno lice u jna, nikad ti on nebi dirnuo srba slovenca hrvata, zato što tako kako je vladimir rekao, svugde se nadje gamad, nesmemo zaboraviti jasenovac ni vukovar ni nista, to bi nam trebalo da buda škola, da se to nebi vise dogadjalo, DALI VI RAZUMETE DA SU HRVATSKI I SRPSKI PRECI ISTI?!?!? Zasto se je nasa drzava zvala jugoslavija? juzni slovani i svi smo mi ista pašta, problem je u POLITICI svake države koja "brani" svoje i pere mozak omladini!! Pustite taj rat za sobom več jednom brezveze se je svađati kad dobro znamo da pametni ljudi riješavaju probleme diplomacijom i mozgom! DA SE NEBI BORILI U TOME USRANOM RATU NEBI SADA TOLIKO LJUDI BILO NA PRAGU SIROĆE! Mislim da je bezveze se svadjati među nama kad nas toliko drugih nacija mrzi i smatra nas SLAVES, sužnjima i tako dalje. Stefane ja tebe razumem mnogo isti sam ja bio pre 2,3 godine ali mi je došlo iz dupeta u glavu, da ovaj način života ništa ne donese!! MISLIM, da umesto da se svadjamo mogli bi si svi pomoči u našim problemima, jer su i srbi i hrvati dobri ljudi ali imaš i slabih.
|
|
|
Post by rovchanin on Nov 2, 2007 22:20:11 GMT -5
and i think we all should meet in the same place if someone can't afford this, we should help each other in best way, i would contribute, as i always say, there is no brotherhood in the world like slavic!
|
|
|
Post by volsebnica on Nov 3, 2007 5:55:16 GMT -5
Ti na ovom forumu ne bi trebao po meni ni bit kolko vidim ovo je forum za panslavičare a ti poznaniče moj si daleko od toga. Ja bar ne poričem krivnju šta je moj narod ućinio, ja koji nisam ni kriv ni dužan. A ti se tolko čudiš šta su Ustaše vama radili nije ni čudo šta ste vi Hrvatskoj radili. Mislim da živiš u prošlosti i nisi spreman prihvatit činjenicu da ste spuhali u zadnjem ratu i kaj je najgore od svega uopče nisi informiran samo se braniš nekim statistikama kolko mrtvih, kaj su im radili itd. Ja se neću spuštat na tu razinu da ti zbrajam kolko su četnici ubili mojih iskreno više me nije ni briga to je za čiste primitivce . Ja se sramim šta su naši stari radili al kao što je to rekao Newton na svaku reakciju dolazi protureakcija, nemoj me krivo shvatit ja te životinje ne opravdavam. Ne opravdavaš, ali...za svaku akciju sledi reakcija...hmmm.... Dobro, šta je to Srbija uradila Hrvatskoj toliko strašno da isprovocira Jasenovac i Jadovno? And, people, we used to live together for 75 years. It wasn`t working then, it won`t work in the future. However, I have no problem sitting with any Slav. Or any decent person. Is New Year too soon?
|
|